i̇yi çiçeklenme için ürünler (7)

Balkabağı tohumları

Balkabağı tohumları

Açıklama : Balkabağı tohumları, aynı zamanda kabak çekirdeği olarak da bilinir, magnezyum, çinko ve doymamış yağ asitleri gibi besin maddeleri açısından zengin bir kaynaktır. Sağlıklı bir atıştırmalık olarak ve birçok yemek tarifinde çıtır bir doku ve fındık tadı eklemek için yaygın olarak kullanılırlar. Besin kullanımlarının yanı sıra, balkabağı tohumları sağlık ve kozmetik ürünlerinde, özellikle prostat ve cilt sağlığı için faydalı özellikleri nedeniyle de değerlidir. Köken : Ukrayna.
Pizzle

Pizzle

Pizzle
Muskat - Bütün Baharatlar

Muskat - Bütün Baharatlar

Mace'i çok seviyoruz ve Muziris'in sembolik baharatı haline geldi. Mace (İngilizce'de mace), muskat fındığının kırmızı kabuğudur, bu nedenle tatları oldukça yakındır. Ancak, mace çok daha nazik ve ince bir tada sahiptir, çam ve tatlılık notaları getirir. Küçük miktarlarda, ya ince doğranmış ya da doğrudan hazırlıklarınıza infüze edilerek kullanılır. Köken: Banda Adaları, Endonezya Kalite: çiçekler, Özel, Kırmızı-Turuncu
Organik Kakao Kabuğu

Organik Kakao Kabuğu

Su, süt veya bitkisel bir içecek içinde infüzyon olarak kullanılarak, yağsız ince bir kakao tadı elde edilir.
Buda'nın Eli

Buda'nın Eli

AMS European şirketi, 2004 yılında gastronomi başkenti Paris'te, dünyanın en büyük pazarı olan Rungis bölgesinde kuruldu. Mükemmeliyet, ekibimizin her zaman ve her koşulda öncelikli kaygısıdır; müşterilerimizin hizmetindeyiz. Lezzet dolu dünyaya hoş geldiniz!
Clim HYGLOO

Clim HYGLOO

DDPA, traktörleriniz ve inşaat makineleriniz için HYGLOO klima kitleri ve yedek parçaları sunmaktadır.
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil